marți, 14 februarie 2012

Boagiu si zapada


"Ceea ce n-a fost chiar in regula a fost timing-ul in care noi am primit avertizarile, care au fost fara preaviz. Nu se face nimeni vinovat. Ne uitam la vreme si vedem cantitatea de zapada si vantul puternic care au afectat tara", a spus Boagiu

4 comentarii:

 1. Inspirată idee de retouch la subiect. Şi nici măcar demisia nu poţi să-i mai ceri şi să o trimiţi să prezinte rubrica meteo :)

  RăspundețiȘtergere
 2. poate am putea sa-i punem o lopata in mina si sa o trimitem la dezapezire, nu?

  RăspundețiȘtergere
 3. Putem, stimate acuvio, sa o pune insa ca prezentatoare la rubrica ,,noi am vrut dar ANM-ul ne-a tres teapa''.
  Si tare as vrea sa o vad cu lopata in mana aruncind zapada in stinga si in dreapta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere