miercuri, 23 iunie 2010

criza, criza , bat-o vina


Frizerii vin cu solutii noi in intampinarea masurilor luate de guvernul Boc

Romania pitoreasca III

Hazliu dar adevarat.......


Romania pitoreasca II



















Zodiac

Ce rugaciune spun cei aflati in zodia...

Berbec: Doamne Dumnezeule, te rog sa imi dai si mie rabdare... si poti sa faci asta chiar acum?

Taur: Doamne Dumnezeule, ajuta-ma sa accept schimbarea, dar nu prea repede...
Gemeni: Doamne Dumnezeule! Cine este Dumnezeu? Unde este Dumnezeu? De ce este Dumnezeu?
Rac: Doamne Dumnezeuleee !!!
Leu: Ce-i, mai?
Fecioara: Doamne Dumnezeule, te rog sa ne faci perfecti, dar sa nu o dai in bara asa cum ai facut ultima oara...
Balanta: Doamne Dumnezeule, te rog ajuta-ma sa pot lua decizii, dar pe de alta parte, tu ce crezi ca ar fi mai bine?
Scorpion: Doamne Dumnezeule, iarta-ne datoriile asa cum si noi iertam datornicilor nostri, chiar daca nemernicii nu prea o merita!
Sagetator: Doamne Dumnezeule, ti-am spus o data, ti-am spus de un milion de ori, ajuta-ma sa nu mai exagerez atat!
Capricorn: Doamne Dumnezeule, as vrea sa te rog sa ma ajuti, chiar daca am invatat de mult sa nu ma bazez pe nimeni altcineva!
Varsator: Doamne Dumnezeule, stiu ca imi place schimbarea, dar haosul asta e ridicol!
Pesti: Doamne Dumnezeule, daca tot o sa beau toata sticla asta de Scotch diseara, te rog sa folosesti aceasta imbarbatare pentru a prinde curaj sa te cinstesc!

Ce spun zodiile dupa ce-au facut dragoste:
Berbec: OK, hai s-o facem din nou!
Taur: Mi-e foame, paseaza pizza!
Gemeni: Ai vazut pe undeva telecomanda?!?
Rac: Cind ziceai ca ne casatorim?
Leu: Zi ca n-a fost fantastic !!!
Fecioara: Na ca acum trebuie sa spal cearceafurile!
Balanta: Mi-a placut, pentru ca ti-a placut si tie.
Scorpion: Poate c-ar trebui sa te dezleg mai intii ...
Sagetator: Nu ma suna, te sun eu!
Capricorn: Ai cumva vre-o carte de vizita?!?
Varsator: Acum, hai s-o facem fara haine pe noi.
Pesti: Cum ziceai ca te cheama?!?

De cati reprezentanti ai aceleiasi zodii este nevoie pentru a schimba un bec?

Berbeci: Nu te mai intreba, deja l-au schimbat!
Tauri: Taurii folosesc becuri care nu trebuie schimbate.
Gemeni: Cel putin doi care sa scoata din functiune vechiul bec, doi care sa cumpere unul nou, doi care sa scrie o carte despre asta si inca doi care sa discute intr-un show despre bec.
Raci: Mama lor il va schimba pentru ei. Iar daca ea nu este prin preajma atunci vor aprinde o lumanare.
Lei: De nici unul. Echipa de profesionisti pe care o au mereu in preajma il va schimba pentru ei.
Fecioare: De obicei una este de ajuns. Oricum, va curata priza in prealabil, va citi informatiile destinate utilizatorului si garantiile becului.
Balante: Pai cel putin doua pentru a cumpara becul si alte cateva pentru a cumpara accesoriile necesare pentru schimbarea becului si poate alte cateva pentru a duce becul inapoi daca este defect.
Scorpioni: Pentru Scorpioni becul nu se schimba. Se transforma. Doar apasa pe un buton si activezi alt bec. Dar de ce intrebi? Esti de la o agentie de asigurari?
Sagetatori: Sagetatorii nu schimba becuri, dar te pot invata pe tine cum sa faci acest lucru.
Capricorni: Secretara va va raspunde mai tarziu.
Varsatori: Varsatorii nu trebuie sa schimbe becuri. Pot inventa unele mai bune.
Pesti: O Doamne, nu stiu. Dar becul se va schimba singur, daca asta este dorinta Domnului.

Zodiacul defectelor

Berbeci: Se zice ca oamenii nascuti sub semnul Berbecului nu stralucesc in profesia aleasa. Mari inchipuitori de planuri, acesti oameni nu prea sunt in stare sa le si duca la capat. Nu au vointa, nu-i tine "benzina", cum se spune, pentru a urmari un tel pana la indeplinirea lui. Berbecii nu suporta singuratatea, sunt adesea dependenti de altii si se manifesta ca niste indivizi superficiali. Desi fiinta sociala de voie si de nevoie,oamenii-Berbec vor fi, nu de putine ori, in contradictie cu ceilalti semeni. Egoisti, Berbecii sunt nestatornici si in iubire. De asemenea, se mai spune despre Berbeci ca sunt oameni slabi la fire.

Tauri: Desi pare impresionant, Taurul este un tip banal, lipsit de stralucire. Este, ceea ce se cheama, un om terestru, lipsit de idea zborului spre inalt. Oamenilor-Taur nu le convin lucrurile complicate si se complac in conservatorism. Aproape ca dusmanesc schimbare, revolutia. Comozi "in sosul lor propriu", nu vor sa fie deranjati. Taurul mai are un defect: nu stie sa isi selectioneze prietenii. Totodata, Taurul este acuzat de faptul ca nu are curajul opiniei si ca ii sta in obicei barfa.
Gemeni: Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal sunt ca si vremea: acum ninge, acum ploua, acum e soare, acum e innorat. Navalnici, nativii din Gemeni vor ocupa, fara sa-si dea seama, mai mult loc sub soare decat ceilalti, fapt care ii va face sa nu fie foarte agreati, mai ales in colectivul in care muncesc. Usor de convins, Gemenii vor crea probleme asociatilor lor si, pe deasupra, mai sunt si gura sparta. In ceea ce fac, Gemenii se intind uneori mai mult decat ii tine cureaua, decat este omeneste posibil si, de aceea, pot ajunge in situatii penibile. Gemenii pot fi bantuiti de unele patimi.

Raci: Nativii din Rac sunt adesea mari mancai si bautori, adevarati robi ai burtii. Le place cam mult sa fie in centrul atentiei, sa fie adulati, aplaudati, felicitati. Asemenea Berbecilor, Racii sunt fiinte slabe pe dinauntru. De multe ori, sunt mofturosi, facandu-le celor apropiati viata grea. Dominati de Luna, Racii imprumuta din misterele acestui astru si sunt dificil de inteles. Afara, in societate, Racii pot sa dispere. Un eveniment colateral, lipsit de importanta, ii poate da rau peste cap. Se spune despre Raci ca sunt invidiosi si ca se manie repede.

Lei: Nativii din aceasta zodie sunt niste mari egoisti, ei si numai ei contand. Din acest motiv, Leii sunt si razbunatori. Inchipuiti cum sunt, accepta lesne lingusirea. Leii tin foarte mult la propria lor imagine si, de aceea, nu vor pierde nici un moment si nici un mijloc pentru a si-o imbunatati. Desi foarte puternici, Leii nu-si vor putea forma prea usor o scara a valorilor si, de aici pornind, nu vor putea sa-i inteleaga bine pe cei din jur.

Fecioare: Cei nascuti in zodia Fecioarei pot exaspera, pot enerva datorita firii lor de-a dreptul nemtesti, prusace. Nativii din Fecioara sunt prea seriosi, prea severi, prea lipsiti de spontaneitate, prea ordonati. Intimitatea celor nascuti sub semnul Fecioarei este asemenea unei cetati, imposibil de cucerit. In general, viata cu tumultul ei place foarte putin acestor nativi din Fecioara. Deranjati din tiparele lor batute in cuie,acestia pot fi violenti si capabili de razbunare pusa temeinic la cale.

Balante: Se spune despre oamenii nascuti in zodia Balantei ca fiecare este cu defectul sau. Aici, nu exista, ca la celelalte zodii, unul, doua sau trei defecte pentru nativii aflati sub acelasi semn. Totusi, o concluzie se poate desprinde: si oamenii nascuti in Balanta au defecte.De pilda, Balanta isi va strica echilibrul daca va da de gustul banilor. Tot Balanta va putea suferi de megalomanie, de zgarcenie, de lasitate. Dar nativii aflati sub acest semn zodiacal pot fi, in anumite imprejurari, chiar lenesi sau pot da dovada de prostie.

Scorpioni: Nativii din Scorpion pot fi parsivi, suspiciosi si pentru ei totul are o limita ce nu trebuie depasita, sub nici o forma. De asemenea, Scorpionilor le lipseste initiativa, energia si, de aceea, nu o data, se vor complace in posturi cat mai simple, de executie. Altfel, Scorpionii sunt amatori de placeri si orgii. Pot fi, in anumite imprejurari favorabile lor, lenesi peste masura. Priviti de la distanta, Scorpionii par oameni rupti de lume.

Sagetatori: Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal pot avea in fiinta lor o anumita doza de iresponsabilitate. Sunt gafeuri fara sa-si dea seama. Gresesc cu nevinovatie. Nu iau in calcul riscurile, esecurile. Astrologii spun despre Sagetator, in general, ca are un mod nesabuit de a reactiona la provocarile celor din jur si ca are un slab echilibru interior. In mod obisnuit, Sagetatorii nu-si calculeaza miscarile, ci numai le intuiesc.Desi au ochii deschisi, ei nu vad adesea.

Capricorni: Iata niste robi ai muncii, daca a munci de-a surda poate fi un defect. Nativii din Capricorn sunt oameni ai clipei. Iubitori de bani, nu stiu ce sa faca cu ei. Nu le place riscul si sunt rai de paguba. Sunt neiertatori, nu le place sa lovesca in mod corect. Adesea, cei nascuti sub semnul acestei zodii pot fi liber-cugetatori. Firi razbunatoare, tin sa-si duca razbunarea pana la capat. Se mai spune despre cei nascuti in zodiac Capricornului ca sunt foarte incapatanati. Din punct de vedere sentimental, cei din Capricorn pot fi niste pragmatici, niste interesati.Femeile din Capricorn vor face tot posibilul sa canta la ele acasa, in locul cocosului.

Varsatori: Acesti oameni, Varsatorii, sunt facuti sa stea in patratica lor. Desi au trairi foarte bogate, foarte diverse, niciodata aceste trairi nu vor fi pe culmi. Varsatorii nu cunosc situatiile limita. Un defect au insa si nativii din Varsator: este vorba despre lene, tipica pentru multi dintre acestia. In acest context, Varsatorii sunt oameni care dorm foarte mult, s-ar putea spune ca sunt niste "profesionisti" ai somnului. In plan sentimental, Varsatorii nu traiesc deloc intens.

Pesti: Paradoxal, celor nascuti in zodia Pestilor le place sa vorbeasca foarte mult fara a spune nimic. De felul lor, nativii in Pesti nu sunt patrunsi de spiritul democratic si sunt radicali in principii. Adesea, Pestii sunt inadaptabili. Uneori, celor nascuti sub acest semn zodiacal le este greu sa gandeasca in perspectiva. Cand intampina dificultati, pot deveni egoisti si autoritari. Oamenii-Pesti sunt caracterizati de un puhoi de indoieli desi, in aparenta, totul este in regula.