joi, 14 aprilie 2011

Traian Băsescu vrea sa găzduiască 200 de imigranţi africani

"Preşedintele Traian Băsescu l-a sunat ieri pe prim-ministrul italian, Silvio Berlusconi, pentru a-şi exprima solidaritatea României în criza umanitară cu care se confruntă Italia din cauza afluxului de imigranţi din ţările Africii de Nord. Traian Băsescu a oferit disponibilitatea de a găzdui în România 200 de tunisieni ca un gest simbolic, dar concret, de solidaritate faţă de Italia."(sursa evz.ro)Eu unul, ca si cetatean roman, n-as avea nimic impotriva dar am o mica intrebare : cu ce bani o sa-i tina pe arabii astia in Romanica? Nu anunta oare guvernul tot timpul ca nu sunt bani pentru mariri de pensii, pentru salariile bugetarilor, s-au nu tot acest guvern se caznea acum ceva vreme sa adune bani sa poata aduce romanii din Japonia?S-au poate ca din aceasta cauza Cseke a inchis o gramada de spitale, ca sa aiba nenea Base unde sa-i cazeze (glumesc desigur). Sa nu te infurii cind citesti o astfel de timpenie tocmai acum cind romanii mor de foame si mai ramin si fara spitale?
Am impresia ca o parte din guvernanti in frunte cu conducatorul mult iubit ar calca pe cadavre si ar pupa pe oricine in fund numai sa mai cistige si ei putina atentie din exterior.
Ce-ai zice ma, nea Basescu daca ai prelua si citeva milioane de refugiati romani cetateni ai tarii pe care o conduci? Nu de alta dar refugiati am ajuns toti cetatenii Romaniei si suntem, culmea culmilor, refugiati in propria noastra tara.

Romanii au talente