miercuri, 7 iulie 2010

Base la inundatii

Asta-i presedintele ales

"Daţi presa din faţa mea, vreau să văd militarii!", le-a cerut preşedintele Traian Băsescu SPP-iştilor care îl însoţeau la Dorneşti, deranjat de ziariştii care îi stăteau în cale. "Mă pot supăra pe oricine", a spus Băsescu după ce a fost întrebat dacă s-a mai liniştit după discuţiile cu oamenii din Săuceşti. "Nu vreţi să-l daţi puţin mai încolo pe domnul. Nu vreau să răspund la provocări", le-a cerut preşedintele gărzilor sale, referindu-se la repoterul care insista cu întrebările.(http://www.gandul.info/news/)
A si era sa uit, poate le explica ,eminenta sa zurlie sir Basescu, sinistratilor cine asigura o casa din pamint.Nu de alta dar l-am auzit reprosind unor oameni care aveau o asemenea casa :"de ce nu v-ati asigurat casa?".Dar oare dece n-au fost facute diguri?

3 comentarii:

  1. in loc sa aduca liniste si pace,el a venit cu nervozitate...pacat.Sa-l iertam si sa trecem peste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu dece dar,n-am cum sa-l iert.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum sa se faca diguri? Cine mai mergea in masini scumpe pe un drum scurt pana la Parlament sau la Guvern. Sper sa aiba la batranete mari dureri de oase ca prea i-a fatat mama lor in masini si d'alea luxoase cumparate peste pret pe banii nostri, ai contribuabililor. Deci digurile mai pot astepta, sa fie clar! Sunt alte prioritati. Tighie de margaritar ne trebuie, la naiba!

    RăspundețiȘtergere