luni, 7 iunie 2010

Teoria conspiratiei

Trei razboaie mondiale pentru inscaunarea Antihristului - planul dibolic al Illuminati



Albert Pike (1809–1891), continuatorul activităţii Ordinului Illuminati in Statele Unite, suveranul Francmasoneriei universale la sfârşitul secolului al XIX-lea, a primit o viziune de la daimonul lui (Lucifer) [1], pe care a descris-o într-o scrisoare adresată prietenului său Giusseppe Mazzini (1805-1872), cunoscut revoluţionar Italian, deţinătorul gradului 33 masonic, devenit liderul Ordinul Illuminati pentru Europa în 1834, fondatorul Mafiei (Mazzini Autorizza Furti, Incendi, Avvelenamenti) în 1860, datată 15 august 1871. Această scrisoare schiţează planurile a trei războaie mondiale care sunt necesare pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale, ce va culmina cu înscăunarea Antihristului drept stapânul acestei lumi.

“The Keeper of Manuscripts recently informed the author that this letter is NOT catalogued in the British Museum Library. It seems strange that a man of Cardinal Rodriguez’s knowledge should have said that it WAS in 1925″.


“Deţinătorul Manuscriselor a informat recent autorul că aceasta scrisore NU este catalogată în Biblioteca British Museum. Pare ciudat că un om de cultura, aşa cum e Cardinalul Rodriguez ar fi spus că A FOST în 1925″.

Asta sustine William Guy Carr in cartea sa Prince of this World referitor la faptul ca scrisoarea lui Pike ar fi fost afişată în biblioteca British Museum din Londra.Se pare insa că Carr a aflat despre această scrisoare de la Cardinalul Caro y Rodriguez din Santiago, Chile, care a scris The Mystery of Freemasonry Unveiled . ..
Până în prezent, nu există dovezi concludente pentru a demonstra că această scrisoare a fost scrisă vreodată. Cu toate acestea, scrisoarea este citată pe larg şi a fost subiectul multor discuţii.
Urmatoarele citate sunt aparent extrase din scrisoare, aratând cum au fost planificate trei razboaie mondiale pentru multe generaţii.

“Primul război mondial trebuie să izbucnească pentru a le permite Illuminatilor să-i înlăture pe ţarii Rusiei şi să facă din aceasta cetatea comunismului ateu. Divergenţele cauzate de “agentur” (agenţii) Illuminatilor între imperiile britanic si germanic vor fi folosite pentru a stimula acest război. La sfârşitul războiului, se va construi Comunismul şi va fi utilizat în scopul distrugii celorlalte guverne şi pentru diminuarea influenţei religiilor. “

“Cel de-al doilea război mondial trebuie să fie promovat profitând de diferenţele dintre fascişti şi sioniştii politici. Acest război trebuie să abiă loc pentru a distruge nazismul, astfel încât sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran al lui Israel în Palestina. În timpul celui de-al doilea război mondial, internaţionala comunistă trebuie să devină suficient de puternică pentru a destabiliza lumea creştină, pe care s-o ţinua in frâu şi s-o menţinem până în momentul când vom avea nevoie de ea pentru cataclismul social final.”

Cei care vor spune că termenii de nazism şi sionismul nu erau cunoscuti în 1871 ar trebui să ştie că Illuminatii au inventat ambele mişcări.Despre nazism, citiţi si NATIONAL-SOCIALISMUL, cea mai mare cacealma a istorie.

“Al treilea razboi mondial trebuie să fie stârnit profitând de diferenţele cauzate de “agentur” Illuminatilor dintre sioniştii politici şi liderii lumii Islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmană) şi sionismul politic (statul Israel) să se distrugă reciproc. În acelaşi timp, alte naţiuni, odată împărţite în această problemă vor fi nevoite să lupte până la epuizarea completă fizică, morală, spirituală şi economică … Vom dezlănţui Nihiliştii şi ateii, şi vom provoca un cataclism social formidabil, care în toată groaza lor va arăta foarte clar naţiunilor teroarea ateismului absolut, originea comportamentului sălbatic şi a celei mai sângeroase confuzii. Apoi, peste tot, cetăţenii, obligaţi să se apere împotriva minorităţii revoluţionare din lumea întreaga, îi va nimici pe distrugătoarii civilizaţiei, iar multimea, deziluzionată de creştinism, ale cărui spirite deiste îşi vor fi pierdut, din acel moment, busola si direcţia, făcând totul pentru un ideal, dar fără să ştie ce vor adora, vor primi adevarata lumină prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în final în faţa privirii publice. Această manifestare va rezulta din mişcarea reacţionară generală care va urma distrugerii creştinismului şi ateismului, ambele cucerite şi exterminate în acelaşi timp. “

De la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, evenimentele din lume, şi în special din Orientul Mijlociu, arată o creştere neliniştoare a tensiunii dintre sionismul modern şi lumea arabă. Regruparile de forţe din ultima vreme a statelor Organizaţiei de cooperare de la Shanghai, strângerea relaţiilor dintre Rusia si ţările arabe considerate teroriste de Occident, atacarea Georgiei, unde există o puternică comunitate evreiască, de către Rusia, decizia Clubului Bilderberg de a ataca Iranul după alegerile prezidenţiale din Statele Unite constituie suficiente elemente care să ne facă să credem că al treilea razboi mondial, care va opune pe de o parte Israelul şi Occidentul, iar pe de altă parte lumea arabă, Rusia şi eventual China, nu e departe.
La 14 Iulie 1889, Pike a transmis următorul comunicat către cele 24 Consilii Supreme ale Lojilor Masonice din toată lumea: “Ceea ce trebuie sa le spunem maselor de oameni este ca noi ne închinam unui Dumnezeu. Dumneavoastra, mari Inspectori Generali si Suverani, vă spunem să repetaţi acest lucru pentru confraţii nostri din gradele 32, 31 si 30. Noi, iniţiaţii din gradele înalte, trebuie să păstram religia Masonică în puritatea doctrinei Luciferice. Daca Lucifer nu ar fi dumnezeu, atunci de ce Adonai (Domnul) îl calomniază? Da, Lucifer este Dumnezeu.” (A.C. De La Rive, La Femme et l’Enfant dans la Franc-Maçonerie Universelle). Masonii din gradele inferioare sunt minţiţi de superiorii lor ca membrii Masoneriei cred în Dumnezeu. Conform declaraţiei lui Pike, doar masonii din gradele 30, 31, 32 si implicit 33, ştiu ca zeul la care ei se închina, aşa-zisul “Mare Arhitect”, este Satana. Zeul Masoneriei este Bafomet sau Baal, un idol satanic cu cap de ţap la care se închinau babilonienii. Şi Cavalerii Templieri se închinau lui Baal, idolul menţionat în Biblie. Bafomet este idolul-ţap al Templierilor. Deodatus Jaffet, un cavaler Templier din sudul Frantei, a păstrat acest idol după cruciade. în 1801, Isaac Long, a luat ‘chipul original’ a lui Bafomet şi l-a dus la Charleston, în Statele Unite şi se presupune că loja pe care el a fondat-o a devenit o loja de frunte în Ritul Scotian (Englez) Antic.

Un comentariu:

  1. daca doresti sa facem schimb de link sau banner intra aici http://woflz.wordpress.com/link-exchange/

    RăspundețiȘtergere