miercuri, 30 iunie 2010

Am ajuns s-o vad si pe asta....

Ia priviti unde ne-a adus saracia :

"Se reinfiinteaza Partidul Comunist Roman

Partidul Comunist Roman isi va face aparitia din nou pe scena politica romaneasca duminica, 3 iulie, cand Partidul Alianta Socialista va prelua aceasta titulatura in urma unui Congres Extraordinar.
"Comitetul Director al Partidului Alianta Socialista a hotarat convocarea Congresului Extraordinar la care se va supune la vot schimbarea denumirii in Partidul Comunist Roman", se arata intr-un comunicat al PAS.
Anuntul oficial va fi facut joi, intr-o conferinta de presa sustinuta de presedintele PAS, Constantin Rotaru.
"Au trebuit sa treaca 21 de ani, sa vedem tara prabusita, cu economia devastata, cu bogatiile ei in mina a tot felul de aventurieri straini, cu valorile noastre spirituale defaimate, cu invatamintul, cultura, sanatatea si chiar vitalitatea poporului grav afectate, ca sa ne dam seama ca tot ceea ce a inceput in acel decembrie nefericit pentru poporul roman n-a fost nimic altceva decit o agresiune de mari proportii, care continua si in prezent si care nu are alt scop decit sa ne piarda ca neam, pentru ca aceste teritorii si cine or mai ramine pe ele sa ajunga pentru totdeauna sub stapinire straina.
21 de ani de prigoana brutala, in care puterea si oligarhia au demonizat, au denigrat, au distrus, au instrainat si au furat tot ce a fost romanesc", se explica in comunicatul citat aceasta decizie politica.
"21 de ani in care puterile postdecembriste au mimat lupta impotriva comunismului, Partidul Comunist Roman neexistand si neavand posibilitatea sa riposteze. In fapt, ele au luptat impotriva romanilor, aducand tara in fundul prapastiei. Acestea sunt motivele pentru care, la solicitarea a zeci de mii de oameni, membri si simpatizanti ai Partidului Alianta Socialista, se convoaca un Congres extraordinar avand ca ordine de zi revenirea pe scena politica a Partidului Comunist Roman intr-o haina, evident, noua", mai adauga conducerea PAS.
In opinia liderilor acestei formatiuni politice, "genocidul indreptat impotriva poporului roman trebuie oprit! Este timpul ca la conducerea tarii sa ajunga oamenii cinstiti, devotati ideilor nobile de propasire materiala si spirituala a natiunii noastre".
De asemenea, se precizeaza ca "Partidul Comunist Roman al anului 2010 intelege sa aiba o noua doctrina, in concordanta cu cerintele situatiei economice si politice din tara si din lume. Partidul nostru va fi partidul tuturor cetatenilor romani care inteleg sa fie buni patrioti, cinstiti, luptatori pentru adevar, dreptate si demnitate.
Partidul Comunist Roman intelege sa analizeze critic toate perioadele sociale din istoria Romaniei, din dorinta de a apara si promova tot ceea ce a fost bun pentru tara si popor. Din acest moment, orice atac la adresa comunistilor va avea un raspuns ferm din partea noastra. Anticomunistii nu se vor mai lupta cu himerele, ci vor avea o riposta cuvenita fata de orice manifestare neargumentata"............"


sursa http://www.ziare.com

2 comentarii:

  1. postez mai multe comentarii atunci cand "cineva, care a promis" mai lucreaza la blog!!! Cat despre reaparitia comunismului...e un MARE FÂS...e doar o alta matoda de manipulare a norodului din intreaga lume, o metoda de distragere a atentiei de la tot ceea ce se intampla! Indiferent de partid, ideologie sau metoda de guvernare, SARACUL VA RAMANE TOT SARAC IAR BOGATUL TOT BOGAT. E simplu, comunismul care a fost nu se va mai putea intoarce iar democratia este si va fi mereu gresit inteleasa! Din pacate oamenii nu pot fi determinati sa faca ceva constructiv decat prin constrangere, printr-o dictatura, ne place sau nu...in dictatura se nasc cele mai bune idei, cele mai puternice state si chiar cele mai bune bancuri...! Asa a fost si asa va ramane: saracul va munci, "cu zambetul pe buze", pentru bogat, indiferent de progres! Mai vrei sa auzi sau deja stii ce spun?

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ce spui insa indignarea mea era aceea ca de fiecare data cind norodul e in noroi vine cineva si incepe iar si iar sa-l prosteasca.Comunismul , asa cum il stim si cum l-am simtit noi, nu se va intoarce insa e pacat ca sunt oameni care incerca sa profite de "stabilitatea" financiara si a locului de munca pe care ti-o dadea comunismul romanesc uitand insa mentionarea celorlate lucruri negative (urasc sa le numesc orori).Cit despre dictatura.......cele mai bune idei? nu cred, .........cele mai puternice state? poate in feudalism ca istoria recenta (la cita ma pricep eu) zice altceva........cele mai bune bancuri? asta cu siguranta ca DA.

    RăspundețiȘtergere